خرید بک لینک
من خیلی وخت پیش اکانت اینستاگرامو دیلیت اکانت غیر قابل بازگشت کردم....
اما الان میبینم که تمام عکسایی که آپلود کرده بودم تو اینستاگرام همه اش تو سرور pictaram ذخیره شده بصورت عمومی داره نمایش میده.
ممنون میشم راهنماییم کنید که چطوری عکسا رو از سرور pictaram دیلیت کنم.

برچسب: نویسنده: کاوه محمدزادگان تاريخ: پنجشنبه 2 اسفند 1397 ساعت: 9:07

صفحه بندی

خبرنامه